Ασφάλιση ΖΩΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ

ΖΩΗΣ

Κάθε άνθρωπος από την στιγμή που αποκτά οικογένεια αγωνίζεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που βελτιώνουν τον τρόπο ζωής των αγαπημένων του προσώπων, θέτοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο και την εξασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου ζωής. Η διάρκεια αλλά και η επιτυχία του αγώνα αυτού, πολλές φορές δεν είναι στο χέρι μας. Κινδυνεύει να διακοπεί απρόβλεπτα και άδοξα. Παρόλα αυτά μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα άμεσα.

Προβλήματα όπως :

  • Η πληρωμή φόρων κληρονομιάς  
  • Η αποπληρωμή των τακτικών υποχρεώσεων της οικογένειας (όπως στεγαστικά ή καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, εφορία κλπ)
  • Η αποπληρωμή των εκτάκτων υποχρεώσεων της οικογένειας
  • Η απρόσκοπτη συνέχιση των σπουδών των παιδιών
  • Η διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου ζωής
  • Η διατήρηση των αγαθών που έχουμε αποκτήσει με τους κόπους μιας ζωής αντιμετωπίζονται κάνοντας έγκαιρα μια ασφάλεια ΖΩΗΣ, παρέχοντας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, άμεσα, την οικονομική ρευστότητα που απαιτείται για όλα αυτά. Η ασφάλεια ζωής είναι ο απλούστερος, οικονομικότερος και πιο σίγουρος τρόπος να εξασφαλίσουμε αυτούς για τους οποίους αγωνιζόμαστε μια ζωή, την οικογένεια μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι μια πράξη αγάπης, ανεξίτηλη στο χρόνο. Σας προσφέρουμε ασφαλιστικές λύσεις σχεδιασμένες με βάση τις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες εγχώριες και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες.

 

ΥΓΕΙΑΣ

Η αναγκαιότητα της ιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη εποχή. Αυτό συμβαίνει διότι το ήδη ανεπαρκές Εθνικό Σύστημα Υγείας υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο με τις περικοπές που συντελούνται λόγω της  οικονομικής κρίσης και του δημοσιονομικού ελλείμματος. Περικοπές σε υγειονομικό υλικό, εξοπλισμό, φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς έχουν δημιουργήσει πλέον μια πραγματικότητα που θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες.Το φιλότιμο των γιατρών των δημόσιων νοσοκομείων, σε ένα σύστημα υγείας που νοσεί, δυστυχώς δεν επαρκεί για να θεραπεύσουν και να σώσουν ζωές. Η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται να καλύψει τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης, να αναβαθμίσει τις παροχές της και να λειτουργήσει παράλληλα με αυτήν. Την αναντίρρητη αυτή ανάγκη καλύπτουν σήμερα οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες με πληθώρα από προγράμματα προσιτά σε κάθε πολίτη.Τα οφέλη που απορρέουν είναι πολλαπλά.

•    Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών
•    Αξιοπρέπεια
•    Έγκαιρη αντιμετώπιση
•    Υπεύθυνη και αποτελεσματική θεραπεία
•    Πρόσβαση στις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους
•    Πολιτισμένες και ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας

Με προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του καθενός αλλά και σε συνδυασμό με τις παροχές των ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, έχουμε την λύση που χρειάζεστε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα επικοινωνήστε στο 24920.22292.
email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 10:34
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ »
facebook_page_plugin