ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

1 Ασφάλιση Φωτοβολταικων

Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη των επενδύσεων στην πράσινη ενέργεια έχει οδηγήσει τιςασφαλιστικές εταιρείες στην δημιουργία ασφαλιστικών προγραμμάτων για την κάλυψη τωνφωτοβολταϊκών   εγκαταστάσεων   σε   στέγες   ή   πάρκα,   για   την  μελλοντική   κάλυψη   τουιδιαίτερου   αυτού   περιουσιακού   στοιχείου.   Στο   γραφειο   μας   έχουμε   τη   δυνατότητα   νακαλύψουμε ασφαλιστικά κάθε είδους φωτοβολταϊκής εγκατάστασης σε συνεργασία με τιςμεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρείες, προσφέροντας κάλυψη  κατάτην  ανέγερση της  αλλά  και  κατά  την λειτουργία της.  Επίσης μπορεί  να  καλυφθεί και ηαπώλεια   εσόδων   συνέπεια   ασφαλισμένης   υλικής   ζημιάς,   λόγω   διακοπής   παροχήςενέργειας προς τη ΔΕΗ

 

 

2 Ασφάλιση Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων

 

Το προϊόν απευθύνεται σε ανεξάρτητους επαγγελματίες μεταφορείς, σε μεταφορικές εταιρείες καθώς και σε Εταιρείες που μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους με δικά τους φορτηγά (Φ.Ι.Χ).

Ένας επαγγελματίας στο χώρο των μεταφορών, διακινεί καθημερινά εμπορεύματα με αξία, είτε το φορτηγό είναι δικό του είτε μισθωμένο, ανεξάρτητα από το αν δουλεύει με μεταφορική εταιρεία ή μεμονωμένα ως επαγγελματίας, έχει ευθύνη για το φορτίο που μεταφέρει.

Πολλοί είναι οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να προξενήσουν την καταστροφή ή τη φθορά των εμπορευμάτων και να βρεθείτε υπόλογος απέναντι στον ιδιοκτήτη τους.

Η ασφαλειες EPSILON με την συνεργασία αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών σας εξασφαλίζουν από τις διεκδικήσεις για αποζημίωση που μπορεί να προκύψει από τον πελάτη σας ιδιοκτήτη του εμπορεύματος, αν πάθει ζημιά το φορτίο που μεταφέρετε για λογαριασμό του. Σημειώστε ότι η νομοθεσία, πλέον, επιβάλλει την ασφάλιση των μεταφορών εμπορευμάτων εσωτερικού.(Με βάση το νόμο υπ’ αριθ. 3887 του Σεπτεμβρίου 2010, που εφαρμόστηκε από τον Δεκέμβριο του 2010, η ασφάλιση των μεταφορών εμπορευμάτων εσωτερικού είναι υποχρεωτική).

Κάνε την αρχή τώρα!
Με το πρόγραμμα Ασφάλισης Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων εξασφαλίζεται μοναδικά πλεονεκτήματα :

 • Σας προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία,
 • Προσιτό ασφάλιστρο, ανάλογα με το μέγεθος του φορτηγού σας και το ανώτατο όριο ανά φόρτωση που θα επιλέξετε
 • Σας εξασφαλίζει, για κατά παντός κίνδυνο, για απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά των εμπορευμάτων.

Τι καλύπτει :

 • Καλύπτει τη μεταφορά πάσης φύσεως εμπορευμάτων (εκτός αυτών που αναφέρονται παρακάτω), κατά παντός κινδύνου, για απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά τους.
 • Καλύπτει ζημιές ή απώλειες που θα προκληθούν σε μεταχειρισμένα εμπορεύματα ή άνευ συσκευασίας, κινητά τηλέφωνα, γούνες, λουλούδια (όχι αποξηραμένα), φυτά, εικαστικά έργα τέχνης, πίνακες, αντίκες, γλυπτά, τσιγάρα - προϊόντα καπνού και οινοπνευματώδη ποτά (εκτός μπύρας και οίνου), συνέπεια σύγκρουσης, πρόσκρουσης, ανατροπής, φωτιάς ή έκρηξης του μέσου μεταφοράς.

Εξασφαλίζει εσάς και τα εμπορεύματα που μεταφέρετε

 

3 Ταξιδιωτικη Ασφαλιση

Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης συνδυάζουν πολύπλευρες καλύψεις και παροχές προσφέροντάς σας ολοκληρωμένη προστασία από απρόοπτα ατυχήματα ή άλλα ατυχή συμβάντα (π.χ απώλεια αποσκευών, καθυστέρηση πτήσεων, κτλ.) καθώς και κάλυψη της προσωπικής αστικής σας ευθύνης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Καλύπτονται τα πρόσωπα που έχουν ηλικία μεγαλύτερη του ενός (1) μήνα. Στην περίπτωση περιστατικού υγείας που οφείλεται σε ξαφνική ασθένεια, ο Ασφαλισμένος καλύπτεται εφόσον η ηλικία του είναι μεγαλύτερη του ενός (1) μήνα και μέχρι 75 ετών. Ωστόσο, για περιστατικό που οφείλεται σε ατύχημα, δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας.

Προσφέρονται διάφορα προγράμματα με διαφοροποιημένα ανώτερα κεφάλαια κάλυψης για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, τον προορισμό και τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

 

4 Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

Το πρόγραμμα ασφάλισης Κατά Παντός Κινδύνου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού απευθύνεται σε εταιρίες, επαγγελματίες, ιατρούς, νοσοκομεία, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, τυπογραφεία κ.α., προσφέροντας πρακτικά απεριόριστη κάλυψη για κάθε είδους απρόοπτες και αιφνίδιες ζημιές (εκτός μόνο συγκεκριμένων κατονομαζόμενων περιπτώσεων), οι οποίες ενδέχεται να συμβούν στα ηλεκτρονικά συστήματα που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Καλύπτεται ευρύ φάσμα κινδύνων που ενδέχεται να προκύψουν τόσο κατά τη λειτουργία όσο και κατά τη συναρμολόγηση / αποσυναρμολόγηση του εξοπλισμού, όπως, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ζημίες από:

 • Πυρκαγιά, κεραυνό, βραχυκύκλωμα.
 • Σεισμό, υγρασία, νερό και καιρικά φαινόμενα.
 • Πτώση και θραύση.
 • Κακό χειρισμό.
 • Βλάβες κατά τη λειτουργία.
 • Κακόβουλες ενέργειες, απεργίες, οχλαγωγίες, κ.α.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα επικοινωνήστε στο 24920.22292.
email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 10:32
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ασφάλιση ΣΚΑΦΟΥΣ
facebook_page_plugin