Ασφάλιση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Τα ατυχήματα αποτελούν μία δυσάρεστη αλλά καθημερινή πραγματικότητα. Ένα ατύχημα στη δουλειά, στο σπίτι, στο δρόμο, το απρόοπτο μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή με σοβαρές συνέπειες για σας και την οικογένειά σας. Για παράδειγμα, η Ελλάδα κατέχει την 1η θέση σε τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη (πηγή: Ε.Σ.Υ.Ε.). Είναι σημαντικό, τόσο για εμάς όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να μπορούμε να προστατευτούμε από τις δυσάρεστες συνέπειες ενός ατυχήματος.

Για το λόγο αυτό, προτείνουμε πρόγραμμα ασφάλισης Προσωπικού Ατυχήματος, ευέλικτα με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, το οποία προσφέρουν ουσιαστικές καλύψεις, ώστε να αντιμετωπίσετε όλες τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να έχει ένα ατύχημα (τροχαίο, εργατικό κ.λπ.) για την υγεία ή και το εισόδημά σας.

Ανάλογα με το βαθμό προστασίας που επιθυμείτε και τις οικονομικές σας δυνατότητες, μπορείτε να επιλέξετε τον συνδυασμό καλύψεων για την ασφάλεια ατυχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα επικοινωνήστε στο 24920.22292.
email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 10:30
facebook_page_plugin